Förskollärare med montessoriutbildning

Svedala Montessoriförskola ligger i Norrskog strax utanför Svedala tätort på en gård med lummig uppväxt trädgård som skapar goda förutsättningar för barn och personal att trivas. Förskolans verksamhet sträcker sig från åldrarna 1 år till 5 år.

Vi söker en förskollärare med montessoriutbildning som vill arbeta på vår förskola. Vi ser helst att du har utbildat dig inom montessoripedagogiken, men framförallt vill vi att du brinner för att vara med i den fantastiska resa som varje barn gör när de växer och utvecklas. Vi värdesätter social kompetens och lägger stor vikt vid din personlighet.

Saknar du utbildning inom montessoripedagogiken ser vi gärna att du har ett starkt intresse av denna pedagogik och är beredd att fortbilda dig inom montessoripedagogik.

Vi som arbetar på Svedala Montessoriförskola är stolta över vår arbetsplats och jobbar ständigt på att få en spännande och inspirerande miljö runt omkring oss. Vi ställer tydliga mål för vår verksamhet, såväl långsiktiga som kortsiktiga vilka utvärderas kontinuerligt.

Hos oss har du även chansen att vara medlem i vår förening och därmed vara med och påverka och föra fram dina åsikter och önskemål.

Känner du att detta är en tjänst som är som klippt och skuren för dig så är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Ansökan

Endast skriftlig ansökan med cv och personligt brev beaktas

Vi tar emot ansökan via epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vikarier

Även om vi inte aktivt söker vikarier just nu finns ändå möjligheten att ingå i vår vikariepool så tveka inte att höra av dig.

 

Svedala Montessoriförskola ligger i Norrskog en bit utanför Svedala tätort. Förskolan ligger på en gård med en lummig uppväxt trädgård där både personal och barn trivs mycket bra. Förskolans verksamhet sträcker sig från åldrarna 1 år till 5 år.

 

Är du utbildad barnskötare är detta meriterande, men framförallt vill vi att du brinner för att vara med i den fantastiska resa som varje barn gör när de växer och utvecklas. Du måste vara positiv och ha en vilja att utveckla dig själv i ditt arbete. Du ska även ha en god samarbetsförmåga i ett arbetslag.

 

Känner du att ett vikariat hos oss skulle vara intressant är du välkommen att höra av dig.

 

Ansökan

Endast skriftlig ansökan med cv och personligt brev beaktas

Vi tar emot ansökan via epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Rotera4.jpg